daxforfika.blogg.se

♥Min resa mot att bli konditor♥

Bloggen fyller 2 år!

Publicerad 2015-01-18 11:40:17 i Allmänt

Hej på er! Idag så fyller bloggen hela 2 år! Jag kommer ihåg när jag skrev det första inlägget och berättade om en tårta som jag provbakade till min födelsedag. Det roligast är att jag idag, två år senare också bakar till mina födelsedagstårtor. Vilket sammanträffande, haha;) Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag vill tacka alla som har följt bloggen och visat intresse för det jag gör. Det är så otroligt kul att inspirera andra! Det känns som om jag kommit långt under de här två åren. Bla så började jag gymnasiet och får hålla på med det jag älskar på skoltid, jag har börjat exprementera mer och hittar på egna recept och sen så har bloggen fått en egen instagram. Den heter @daxforfika om ni vill följa bloggen där också. 
 
Jag trodde aldrig att intresset för bloggen skulle bli så stort som det är nu. Jag menar inte att den är jättestor för det är den inte, men för mig är den det. Det är så kul att se att det är fler och fler som tittar in! Jag kom precis på en sak, kan inte ni berätta lite om er själva och hur ni hittade hit? Det skulle vara jättekul att veta!
 
Här får ni en bild på tårtan som var med i det andra inlägget som publicerades här på bloggen.
Nu hoppas jag på att det blir många flera år med bloggandet.
 
Kram Elisabeth!♥

Kommentarer

Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Publicerad 2015-01-18 14:00:48

Så god den ser ut :) Grattis till bloggen :P

Svar: Tack så mycket ! :)
Elisabeth

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elisabeth

En småländsk tjej på 19 år som går tredje året på restaurang och livsmedelsprogrammet med inriktning bageri/konditori på Anders Ljungstedts gymnasium i Linköping. Meningen med utbildningen är att jag ska ta studenten med en yrkesutbildning som konditor våren 2016. Resan dit får ni följa här på bloggen bland bunkar, mjöl och kreativitet. Bloggen finns också på Instagram under namnet @daxforfika ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela